nešto za usput offline besede

NEŠTO ZA USPUT : OFFLINE BESEDE

Nenad Ilić
Razumljivim jezikom napisana knjiga NEŠTO ZA USPUT: OFFLINE BESEDE, sveštenika Nenada Ilića, daje tumačenja prazničnih jevanđelja, na način svima jasan i pristupačan. Ukoliko se tek okušavate u pitanjima pravoslavlja – ovo je prava knjiga za vas. Onima koji se crkvenih praznika odavno pridržavaju, daje odgovore na pitanja o kojima možda misu ni razmišljali.

Retki su savremeni sveštenici koji bez naročitih problema progovaraju glasom koji je danas razumljiv. Nešto za usput: offline besede, nova knjiga o. Nenada Ilića, potvrđuje da je tako nešto ipak moguće.
Knjiga pred vama prati dinamiku crkvene godine. O. Nenad Ilić sabrao je među koricama ove knjige besede i tumačenja prazničnih Jevanđelja tako da svima budu sasvim razumljiva. Vaskrs, Božić, Đurđevdan, Nikoljdan i niz drugih crkvenih praznika svi proslavljamo, ali malo ko promišlja njihov smisao. Ovo je knjiga o tome, ali i knjiga koja će, nadamo se, pomoći da što širem krugu ljudi neke osnovne istine Pravoslavlja budu jasnije i pristupačnije.

Pošalji