neograničeno pamćenje

NEOGRANIČENO PAMĆENJE

Kevin Horsli
Kevin Horsli, čovek koji je 2013. godine oborio rekord u pamćenju, u ovoj izuzetno korisnoj knjizi sa nama deli svoje strategije i tehnike, kako bi svako od nas naučio da se koncenrtiše u svakoj situaciji i bio sposoban da zapamti bilo koju potrebnu informaciju. Knjiga Neograničeno pamćenje je pravi izbor za sve one koji žele da rade na sebi i poboljšaju svoje mentalne kapacitete.

Kevin Horsli je 2013. godine oborio rekord u pamćenju…
A vi ćete naučiti kako da primenite njegove strategije pamćenja da biste brže učili, bili produktivniji i uspešniji.
Većina ljudi nikad ne iskoristi 10% potencijala za pamćenje.
U ovoj knjizi ćete naučiti kako se najveći svetski eksperti koncentrišu i pamte bilo koju informaciju, a kako to možete i vi da učinite.
Da li se ikad osećate kao da ste previše zauzeti, previše pod stresom ili samo ometeni da biste se koncentrisali i obavili posao? U Neograničenom pamćenju ćete naučiti kako najveći majstori pamćenja uspevaju da se koncentrišu kad god to požele. Kad budete mogli lako da sekoncentrišete na zadatak, da sačuvate i prizovete korisne informacije, lako ćete udvostručiti produktivnost i eliminisati izgubljeno vreme, stres i greške na poslu. U ovoj knjizi vas čekaju alatke, strategije i tehnike koje će vam pomoći da poboljšate svoje pamćenje.

NEOGRANIČENO PAMĆENJE

13.03.2020.

Ako ste spremni iskoristiti neverovatnu snagu uma da biste zapamtili više za manje vremena, ova knjiga je za vas. Detaljnije

Pošalji