nema predaje ni bogovima
rasprodato

NEMA PREDAJE NI BOGOVIMA

Momir Bulatović
Nema predaje ni bogovima je knjiga za sve politički i ekonomski zainteresovane čitaoce u kojoj nekadašnji visoki funkcioner Jugoslavije i Crne Gore Momir Bulatović analizira stanje u današnjoj Crnoj Gori i postupke Mila Đukanovića. Veliki deo je posvećen i najvažnijim događajima u Jugoslaviji i Srbiji, od Rambujea, preko Dejtona, do NATO bombardovanja.

Uzbudljivo političko i ekonomsko štivo. Nekada visoki funkcioner Crne Gore i Jugoslavije u gotovo stotinu komentara analizira stanje u Crnoj Gori, koja je “izgubila pravo da vodi svoju politiku”, novocrnogorcima koji državu guraju ka protestantskom zapadu, i posebno o Milu Đukanoviću koji se “zaputio istorijskim i civilizacijskim bespućem”.
Bulatović je nemali deo komentara posvetio i prelomnim zbivanjima oko Jugoslavije i Srbije – od Rambujea, preko Dejtona do NATO bombardovanja. Tako izvanredan ekonomski analitičar upozorio je na sve nevolje i propuste koje prate globalni svet, bankrot institucija, prevare banaka do galopirajućeg siromaštva.
Knjiga za političke i ekonomske sladokusce.

Pošalji