ne mirim se

NE MIRIM SE

Mišel Uelbek
Mišel Uelbek se u knjizi Ne mirim se pojavljuje, sasvim neočekivano, kao pesnik. Kontrovezni i romanopisac, ovom zbirkom poezije ne odstupa od svog originalnog pravca. Uelbek i u stihovima ostaje dosledan sebi.
Poručite bilo koje tri knjige sa spiska od ovih osamnaest naslova i dobićete ih za 990 dinara, a ukoliko želite više knjiga nije problem, svaka sledeća, nakon tri poručene, košta vas 330 dinara. Moguće je i poručivanje više primeraka istog naslova, jedini uslov je da porudžbina sadrži najmanje tri naslova sa akcije. Akcija važi samo za naslove sa ovog spiska.

Mišel Uelbek – pesnik? U doba kad svi gledaju da se uže specijalizuju i kad se ulažu napori ne bi li se svi talenti popisali pod određenom, isključivom etiketom, ima i onih koji smatraju maltene nepriličnim za jednog svetski poznatog romansijera, koji je požnjeo sve uspehe, da se i dalje tvrdoglavo bakće poezijom: u tome prepoznaju nedvosmislen primer nečeg nespojivog. Bavljenje poezijom bilo bi, sve u svemu, protumačeno kao nekakav hobi Mišela Uelbeka, kapric koji mu valja dopustiti sa osmehom, pomalo blagim, ali i donekle razdražljivim.

Pošalji