ne maši mi nožem ispred nosa (jutjub rijaliti)

NE MAŠI MI NOŽEM ISPRED NOSA (JUTJUB RIJALITI)

Enna Mesaroš
Ne maši mi nožem ispred nosa je priča našeg vremena, vremena rijalitija i to ispričana iz ugla jedne od učesnica, dvadesetogodišnje glumice, spisateljice i jutjuberke. Ona pristaje da uđe u rijaliti iz potrebe da izađe iz svoje svakodnevice i da ostvari nova iskustva, ali ubrzo shvata da je pred njom najtežih mesec dana u životu. Enna Mesaroš je knjigu napisala tako da će čitaoci i sami moći da osete kamere koje ih svuda prate 24h dnevno.
Podelite:

U današnje vreme kontroverznih rijaliti šou programa, koji, sviđalo se to nama ili ne, ulaze u živote velikog broja ljudi, stiže nam knjiga Ne maši mi nožem ispred nosa mlade spisateljice Enne Mesaroš u kojoj nas uvodi u stvaran život pred kamerama, ali iz potpuno drugog ugla od onog na koji smo navikli – iz perspektive takmičarke koja na sopstvenoj koži proživljava najneočekivanije i najnezaboravnije trenutke svog života dok je prate milioni gledalaca.

Lejla je dvadesetogodišnjakinja, glumica, spisateljica, humanitarka i jutjuberka. Kada nakon porodičnih nesuglasica dobije iznenadni poziv da uđe u rijaliti, prihvatiće u želji da se zabavi, ali i iskorači iz sopstvenog mikrosveta ne bi li u glavi poređala prioritete i izbistrila misli. Ono što ne zna je da je čeka najtežih i najlepših mesec dana života.

Prateći ovu izuzetno popularnu i za pojedine ljude formu koja maltene stvara zavisnost, svaki čitalac imaće utisak kao da je i sam ušao u zatvorenu kuću opremljenu kao iz snova, dok ga kamere prate dvadeset četiri sata dnevno sedam dana u nedelji, da je deo zadataka čija se pravila u hodu menjaju, da je na vetrometini kako ostalih takmičara, tako i gledalaca i da naizmenične osećaje skučenosti, tuge, radosti, besa i veselja oseća i sam na svojoj koži.

Pošalji