nauka o uspešnoj prodaji

NAUKA O USPEŠNOJ PRODAJI

Napoleon Hil
Sposobnost uticanja na druge je najvažnije umeće prodaje. Nauka o uspešnoj prodaji posvećena je analizi načela pomoću kojih svako može da pregovara staloženo, bez nesuglasica i suvišnog laskanja. Knjiga Nauka o uspešnoj prodaji, autora Napoleona Hila, će vam pružiti instrumente koje možete iskoristiti kako biste delotvorno „prodavali” sebe i svoje ideje.

Sposobnost da vršite uticaj na druge a da ih pritom ne iritirate, najprofitabilnija je veština poznata ljudskoj vrsti.
Mnogi sledbenici Napoleona Hila često zanemare činjenicu da on nije bio samo nadareni pisac i govornik već i čovek koji je živeo od podučavanja drugih veštinama prodaje. Hil je 1913. godine počeo da radi na Univerzitetu „Lasal” u Čikagu, što mu je donelo dragocene uvide u ono čime želi da se bavi i u čemu je dobar: u podučavanju ljudi kako da prodaju različite proizvode, usluge i, između ostalog, sebe. Ova knjiga će vam pružiti instrumente koje možete iskoristiti kako biste delotvorno „prodavali” sebe i svoje ideje.

Čitajući Hila saznaćete više o: Načelima praktične psihologije koja se primenjuju u uspešnim pregovorima; Strategijama profesionalnog umeća prodaje; Osobinama koje profesionalni prodavac mora da razvije; Autosugestiji - prvom koraku u ovladavanju veštinom prodaje; Tajnama vrhunskog uma; Koncentraciji; Inicijativi i vođstvu.Takođe ćete naučiti da: Pažljivo osmislite promociju koja vodi do uspeha; Okarakterišete potencijalnog kupca i njegovo mišljenje; I kako da zaključite prodaju. Sposobnost uticanja na druge je najvažnije umeće prodaje. Nauka o uspešnoj prodaji posvećena je analizi načela pomoću kojih svako može da pregovara staloženo, bez nesuglasica i suvišnog laskanja. Pomenuta načela potiču iz životnih iskustava nekih od najuspešnijih lidera u oblasti poslovanja, privrede, finansija i obrazovanja, nadaleko poznatih u Americi u prvoj polovini prošlog veka. Svetu su potrebni novi lideri i profesionalni prodavci koji su kreativni, energični i koji žele da budu od koristi drugima. Vi možete biti jedan od njih!

Pošalji