nasledstvo

NASLEDSTVO

Nora Roberts
Majka i ćerka. Ambicija i romansa. Prošlost puna trauma i zastrašujuća pretnja. U svom prepoznatljivom stilu, Nora Roberts nam knjigom "Nasledstvo" donosi uzbudljivu priču, protkanu ljubavnim i porodičnim zapletima.

Adrijan Rico, junakinja romana "Nasledstvo" je imala sedam godina kada je prvi put upoznala oca. Bilo je to onog dana kada ju je umalo ubio – pre nego što se njena majka Lina umešala. Uskoro je završila kod bake i dede, gde je provela divno leto: ispijala je limunade, igrala se sa psima, pronašla novog najboljeg prijatelja i prvi put se zaljubila. Lina je za to vreme putovala i promovisala svoj fitnes brend, pretvorivši ga u posao od milijardu dolara. Nije bilo potrebe dirati prošlost.

Deset godina kasnije, Adrijan se preselila u Njujork i dobila prvo preteće pismo. Onda su pisma počela redovno da stižu, gde god da se nalazila. A kada se vratila kod bake i dede da se brine o njima, postala su jeziva i sve češća. I upravo tu, okružena prijateljima i porodicom i posvećena vezi sa svojom velikom ljubavi iz detinjstva, Adrijan oseća da može da izgubi mnogo više od svog života.

Pošalji