narukvica uspomena

NARUKVICA USPOMENA

Vajola Šipman
Vajola Šipman nam u romanu Narukvica uspomena priča o tri žene čije će živote ponovo povezati neobična narukvica sa privescima, od koji svaki nosi neku priču i uspomenu. Loli, koja ju je dobila od svoje majke, sada će tajne privezaka podeliti sa svojom ćerkom i unukom, a one će, ponovo okupljene, shvatiti nenadmašnu vrednost porodice.
Podelite:

Uvek nosi narukvicu s amajlijama i obećaj mi da nećeš zaboraviti kako da se raduješ. Život je prekratak da bi ga protraćila na brige.
Dok je bila devojčica, Loli je svake godine za rođendan dobijala od majke po jedan privezak za narukvicu, uz poruku o tome koliko je važno čuvati porodične uspomene. Mnogo godina kasnije, na Loli je došao red da nastavi tradiciju. Sećanja i priče počinju da blede, i ona shvata da je krajnje vreme da se ponovo poveže sa kćerkom i unukom, koje je život odveo na drugu stranu.
Privučene neočekivanim telefonskim pozivom, Arden i Loren, Loline ćerka i unuka, žure da je posete u njenoj bajkovitoj brvnari na jezeru. Loli, kao i njena majka pre nje, razotkriva tajne koje kriju privesci, pripovedajući jednostavne priče o sreći, ljubavi i nadi. Preko čarobne narukvice koja se prenosi sa kolena na koleno i spaja pokidane niti prošlosti, tri žene će spoznati da su jedna drugoj najvrednije što imaju.

Pošalji