meraklis kako prepoznati svoje skrivene talente, osloboditi svoj puni potencijal i živjeti vlastitu svrhu

MERAKLIS - KAKO PREPOZNATI SVOJE SKRIVENE TALENTE, OSLOBODITI SVOJ PUNI POTENCIJAL I ŽIVJETI VLASTITU SVRHU

doc. dr. sc. Marinela Dropulić Ružić
Interaktivan vodič za tinejdžere, mlade, roditelje i sve vas koji želite istraživati, pronaći i živeti svoju profesionalnu svrhu.

TROŠKOVI DOSTAVE SU UKJUČENI U CENU. Odnosi se samo na porudžbine iz Srbije.

Interaktivan vodič za tinejdžere, mlade, roditelje i sve vas koji želite istraživati, pronaći i živeti svoju profesionalnu svrhu.

Bez obzira u kom ste dobu ili ulozi, kroz ove stranice ćete naizmenično putovati odredištima svojih unutrašnjih dubina i spoljnih uslova kako biste se usmerili, približili i pronašli svoj meraklis. Odredišta ovog putovanja su teme koje je bitno 'otvoriti', promisliti i komunicirati kako bi dobili nove perspektive o svojim posebnostima, talentima i sadašnjem/budućem profesionalnom smeru.

Kako se 'putuje' kroz ovaj priručnik?

  • samostalno (kroz introspekcije)
  • zajedno dete - roditelj (kroz dijalog o ključnim temama)
  • u pratnji ilustrovanih saputnika koji vam na određenim odredištima ukazuju na ono što je posebno važno zapamtiti.

O autorki:

Doc. dr. Marinela Dropulić Ružić je vlasnica HR konsultantske kuće Meraklis, čija je misija da „probudi“ i razvije što više meraklisa – pojedinaca i timova koji rade i žive svoju profesionalnu strast i svrhu. Razvoj ljudskih resursa obuhvata sa naučne i praktične perspektive. Njeno iskustvo je kombinacija višegodišnjeg naučno-istraživačkog rada, upravljanja HR agencijom i rada u hotelima i ugostiteljstvu, u Hrvatskoj i SAD. Doktorirala je na temu ljudskih potencijala i oslanja se na nauku u svom praktičnom radu sa klijentima. Marinela je međunarodno akreditovani ekecutive coach, kouč celog mozga i neurokouč i sertifikovani je mentor za rad sa mladim nezaposlenim osobama. Usavršavala se u Francuskoj, Škotskoj i predstavnica je neuronaučne metodologije Vhole Brain® Thinking za Hrvatsku i regiju, u kojoj koristi neuronaučne alate za profilisanje i ima bazu podataka od miliona uzoraka. U želji da unapredi proces dijagnostike i razvojnih procesa za svoje klijente, uvodi nešto veoma interesantno u posao - NeuroHR. Iza sebe ima hiljade sati predavanja i razvojnih treninga. Ona je TEDk govornik i pozvana je na gostujuća i glavna predavanja i panele. Ona je profesor na univerzitetu i strastveno pomaže mladim ljudima da u sebi probude meraklis. Autorka je naučnih i stručnih članaka, knjiga i priručnika. Priručnik Meraklis nastao je iz rada sa mladima i roditeljima u oblasti karijernog vođenja, koji Marinela vodi 'uživo' i onlajn. Pisana je sa velikom ljubavlju i svima koji su zbunjeni, u strahovima i dilemama da bude putokaz i oslonac na putu do pronalaženja svojih meraklisa.

Pošalji