napuljska tetralogija komplet 4 knjige sa kutijom

NAPULJSKA TETRALOGIJA - KOMPLET 4 KNJIGE SA KUTIJOM

Elena Ferante
Paket od sve četiri knjige Napuljske tetralogije u posebno dizajniranoj kutiji. Jedno od najvećih priča napisanih u ovom veku, remek-delo koje je očaralo kritiku i osvojilo publiku širom sveta.
Podelite:

PRIČA O IZGUBLJENOJ DEVOJČICI, 4. DEO

Četvrta, završna knjiga u serijalu „Napuljskih priča“ predstavlja grandiozno finale najveće književne sage XXI veka. Elena i Lila su sada u zrelim godinama i njihovi životi dolaze u fazu ozbiljnih raspleta. Elena se nakon udaje, rađanja deteta i književnog uspeha vratila u Napulj da bi bila sa čovekom koga je oduvek volela. Lila je u međuvremenu postala uspešna preduzetnica što je samo uvlači dublje u svet nepotizma, šovinizma i kriminala koji vladaju njenim delom grada.

PRIČA O ONIMA KOJI ODLAZE I ONIMA KOJI OSTAJU, 3. DEO

Treća knjiga serijala „Napuljske priče“ dovodi nas u sedamdesete godine XX veka. Glavne junakinje Lila i Elena su odrasle žene i vode potpuno različite živote. Svaka se na svoj način bori da izbegne zagrljaj života u bedi, siromaštvu, neznanju i potčinjenosti kome su se otrgle, obe plivaju velikim morem mogućnosti koje je novo vreme donelo, sve vreme bivajući neraskidivo povezane.

PRIČA O NOVOM PREZIMENU, 2. DEO

Pred vama je druga knjiga toliko hvaljene i čitane „Napuljske priče“ Elene Ferante. Elena i Lila sada su u svojim ranim dvadesetim. Lila ostaje zatočena životom udate žene, a Elena nastavlja svoj put školovanja i samootkrivanja. Dve mlade žene i dalje neguju složenu uzajamnu vezu koja ih povremeno čini vrlo bliskim, a povremeno ih sasvim udaljava jednu od druge. S tim komplikovanim i neverovatno podrobno opisanim prijateljstvom u središtu svog emotivnog života, dve devojke stasavaju u žene neminovno plaćajući okrutnu cenu tog sazrevanja.

MOJA GENIJALNA PRIJATELJICA, 1. DEO

Predgrađe Napulja, druga polovina pedesetih godina XX veka. S jedne strane siromaštvo i začeci nekog drugačijeg života, a sa druge bogatstvo mašte dve devojčice, Lile i Elene. Knjiga o magičnom odrastanju na italijanskom jugu i neraskidivom prijateljstvu dve neobične žene. Pripoveda je Elena kao zrela žena, u trenutku kad saznaje da je Lila svojevoljno nestala iz Napulja, brišući svaki trag svog postojanja.

Ostanite kod kuće i čitajte. Odličan izbor naslova na popustu.

24.03.2020.

Ostanite kod kuće i čitajte. Ovih dana potrebna nam je posebna vrsta heroja: oni koji će hrabro ostati u fotelji ili na kauču. Mi ćemo pomoći. Naša dostava i dalje radi, a spremili smo vam sjajne naslove. Ovo je jedinstvena prilika da uz popust kupite neke od svetskih bestselera i da uživate u njima. Detaljnije

Pošalji

NAPULJSKA TETRALOGIJA - KOMPLET 4 KNJIGE SA KUTIJOM

Dušica Stefanovic
★★★★★
27.08.2020.
Isporuka brza i tačna, dok pomislite da porucite knjige su već kod vas.

NAPULJSKA TETRALOGIJA - KOMPLET 4 KNJIGE SA KUTIJOM

Nataša
★★★★★
18.02.2021.
Prezadovoljna saradnjom, brza isporuka.

NAPULJSKA TETRALOGIJA - KOMPLET 4 KNJIGE SA KUTIJOM

Dragan Dragic
★★★★★
19.05.2021.
Odlicno.