malibu u plamenu

MALIBU U PLAMENU

Tejlor Dženkins Rid
Pred nama je novi roman autorke bestselera "Sedam muževa Evelin Hjugo", Tejlor Dženkins Rid. Knjiga "Malibu u plamenu" vodi nas 24 kroz sata potpune porodične drame. Svi žele na završnu letnju žurku koja ne propušta godinama unazad, ali ove večeri nešto će biti drugačije nego inače.

Autorka bestselera Sedam muževa Evelin Hjugo.
Dvadeset četiri sata potpune porodične drame u romanu koji istovremeno raznežuje i ljuti, rastužuje i ispunjava nadom.
Tejlor Dženkins Rid nas još jednom vodi u glamurozni svet starog Holivuda.
Godina je 1983. i sve oči su uprte u fascinantnu decu legendarnog pevača Mika Rive: Nina je supermodel, Džej surferski šampion, Had priznati fotograf, a Kiti jednostavno svi obožavaju. Svi žele da budu sa nenadmašnim Rivama, a njihova godišnja zabava u Malibuu za kraj leta se ne propušta.
Jedina osobakoja se ne raduje društvenom događaju sezone je Nina jer nikada nije želela da bude u centru pažnje, pogotovo ne sada kad ju je naočigled javnosti napustio suprug, poznati profesionalni teniser. A možda i Had jer ga tišti tajna koju krije od svog brata blizanca Džeja. S druge strane, Džej broji minute do početka večeri jer je devojka koja mu se veoma daopada obećala da će doći na njihovu žurku. I Kiti ima nekoliko svojih tajni, uključujući gosta kojeg je pozvala bez konsultacija sa braćom i sestrom.Do ponoc´i zabava c´e biti potpuno van kontrole. Do jutra c´e vila Riva biti u plamenu. Ali pre prve plamene iskre, dok budu tekle reke alkohola uz bučnu muziku, na videlo će isplivati istina i otkriće se tajne koje su oblikovale generacije ove porodice.Malibu u plamenu je priča o nezaboravnoj noc´i kada će svako morati da odabere šta će ostaviti za sobom.„Osećaćete kako vas miluje morski povetarac. Neverovatna, uzbudljiva priča o porodičnim vezama i ličnoj slobodi.“– Kirkus Reviews„Kad bi leto moglo da se spakuje u knjigu, našli biste ga u Malibuu u plamenu.“– Oprah Daily„Epska porodična drama koja oduzima dah.“– Marie Claire„Opsesivno, zabavno, dramatično, driljivo.“– Today„Obavezno pročitati.“– Parade

Pošalji