napoleon hil moj mentor

NAPOLEON HIL MOJ MENTOR

Don Grin
Uspeh Dona Grina počiva na primeni principa koje je propagirao njegov mentor Napoleon Hil. U knjizi Napoleon Hil moj mentor bolje ćete upoznati i razumeti obo­jicu ovih istaknutih ljudi. Pripremite se da primenite Hilova proverena oruđa uspeha i pretvorite svoje snove u stvarnost.

SVI IMAJU IDEJE, ALI BITNO JE ONO ŠTO RADIMO S NJIMA.
Napoleon Hil, rođen u apalačijskoj varošici Paund, u Virdžiniji, poznat je širom sveta zahvaljujući bestseleru Misli i obogati se. Ova knjiga se nalazi na listi deset najprodavanijih knjiga samopomoći svih vremena, i sadrži tajne uspeha koje su rezultat istraživanja za koje ga je angažovao Endru Karnegi, s ciljem nastanka prve filozofije uspeha na svetu.
Don Grin, sin rudara, takođe je rođen u Apalačiji. Don je uvek imao smisla za preduzetništvo, i ostvario je više poslovnih uspeha. U četrdeset prvoj godini postao je direktor banke koja je bila na rubu propasti. Profitabilno ju je vodio narednih osamnaest godina, a kada je banka proda­ta, poverenici Fondacije Napoleona Hila ponudili su mu mesto izvršnog direktora Fondacije. Kako je bio veliki ljubitelj književnosti i sticanja novih znanja, a naročito ljubitelj dela Napoleona Hila, Don je rad Fondacije doveo do višeg nivoa uspeha.Uspeh Dona Grina počiva na primeni principa koje je propagirao njegov mentor Napoleon Hil. U ovoj knjizi bolje ćete upoznati i razumeti obo­jicu ovih istaknutih ljudi.Takođe ćete naučiti:· Kako moć Napoleona Hila može koristiti i vama· Oruđa za otkrivanje tajni rasta, kreativnosti, moći i napretka koja su skrivena u vama· Principe uspeha koji su proslavili Hila· Principe iz Misli i obogati se i objašnjenje zašto su i danas značajni· Donova lična saznanja o Hilu, uključujući i priče i činjenice koje ranije nisu objavljivanePripremite se da primenite Hilova proverena oruđa uspeha i pretvorite svoje snove u stvarnost!

Pošalji