najsrećnija beba u kraju

NAJSREĆNIJA BEBA U KRAJU

Karp Harvi
Svaki roditelj se uznemiri kada beba plače. Ipak, Harp Harvi, doktor i autor knjige Najsrećnija beba u kraju, predstavlja metod koji se bazira na četiri osnovne ideje koje ćete pronaći u ovoj knjizi, a koje će vam pomoći da smirite bebu, bilo da ste joj roditelj, baka ili deka, ili možda dadilja.

NIKAD VIŠE NEĆETE BITI BESPOMOĆNI DOK VAŠA BEBA NEPREKIDNO PLAČE. POSTOJI NAČIN DA SMIRITE VEĆINU UPLAKANIH BEBA... NAJČEŠĆE ZA NEKOLIKO MINUTA!
Roditelji, bake, deke, negovateljice i dadilje, obratite pažnju: ako brinete o bebi, ova knjiga je kao stvorena za vas. Knjiga poznatog pedijatra i stručnjaka za dečji razvoj, doktora Harvija Karpa, Najsrećnija beba u kraju, pomoći će vam da smirite bebu koja plače, zahvaljujući čemu ćete na raspolaganju imati više strpljenja i vremena za sebe i svoje dete.

„Najbolji način za koji znam da pomognete bebi koja plače.” - Stiven. P. Šelov, lekar i glavni urednik, Nega beba i male dece u izdanju Američke akademije za pedijatrijuZahvaljujući sjajnim savetima doktora Karpa moći ćete da smirite čak i one bebe koje najviše plaču, nakon čega će one bolje spavati. Njegova veoma uspešna metoda zasniva se na četiri revolucionarne ideje:• četvrtom trimestru (stvaranje okruženja sličnog onom u stomaku, za kojim vaše novorođenče i dalje čezne)• smirujućem refleksu („prekidaču” koji postoji kod svih beba)• pet koraka (pet jednostavnih načina da pokrenete smirujući refleks)• zagrljaju spasa (kombinaciji pet koraka koja će pomoći čak i bebama koje imaju grčeve)

Pošalji