nađi me

NAĐI ME

Andre Asiman
Roman NAĐI ME, nastavak je, sad već kultnog, romana ZOVI ME SVOJIM IMENOM. U ovom nastavku, pratimo ljubavnu avanturu Elievog oca, a saznajemo i pred kakvim se dilemama našao Oliver, u kom pravcu ide njegov profesionalni i porodični život. Eli je u Nađi me talentovani mladi pijanista, seli se u Pariz, a pojavljuje se i nova ljubav...
Na ovoj posebnoj akciji možete naći neka od najzanimljivijIh Bookinih izdanja, kao što su prvih pet tomova Moje borbe, svaki tom po posebnoj ceno od 990 dinara, ali i komlpet od četiri knjige Napuljske tetralogije u ukrasnoj kutiji, kao i nekoliko najnovijih izdanja: Izdisaj, Šteficu Cvek u raljama života, Poštovane kukce... Uz ovo, možete izabrati nešto i od uvek aktuelnih naslova izdavačke kuće Štrik, neke od Geopoetikinih izdanja, ali i ovih dana veoma traženu biografiju Šimona Peresa - Ovde nema mesta za male snove. Izdvajamo i novu knjigu Davida Grosmana, Život se sa mnom mnogo poigrao, a veliko interesovanje vlada i za knjigu Unutarnji inženjering, pa smo se odlučili i nju da uvrstimo u ovu akciju. Možda najidenalnija knjiga u ovom momentu koja će nam dati odgovor na pitanje kako da se pomirimo sa onim što nam se upravo dešava i kako da naučimo da živimo u sadašnjem trenutku. Ponudu smo obogatili i naslovima iz naše produkcije: novim hit-romanom mladog autora Vladimira Vojvodića, Vatra nepoznatog porekla, ali i kompletom knjiga Mile Tanasijević Mihajlović.

Postoje pisci koji odlično pišu o ljudima koji verovatno nikada ne bi čitali njihove knjige i na taj način daju glas onima koji se ne čuju. Postoje i oni koji pišu za obrazovane čitaoce, ljude koji uživaju u umetnosti, muzici i književnosti. Andre Asiman je takav pisac. Romani kakve on piše više nisu u modi, ali mu je roman ,,Zovi me svojim imenom”, ljubavna priča o sedamnaestogodišnjem Eliju i Oliveru koji je od njega stariji desetak godina, ipak doneo slavu i doživeo jednako uspešnu ekranizaciju.
Elio i Oliver se pojavljuju i u novom romanu, iako je Elio (koji je sada pijanista) u prvom delu knjige pozadinski lik, a Olivera ni nema.
,,Nađi me” po

Andre Asiman, NAĐI ME

25.03.2020.

Nađi me je nastavak knjige Zovi me svojim imenom koja je objavljena 2007. godine, a postala je poznata široj publici nakon filma koji je smiljen po njoj i koji je dobio brojne pohvale kritike i nominovan za više nagrada. Detaljnije

Pošalji