nada novog jutra

NADA NOVOG JUTRA

Ketrin Hajni
Novopečeni par, oni su Džejn i Dankan, zaljubljeni, šarmantni i zgodni. Beskrajno duhovit roman koji će vam izmamiti osmeh na lice, nakon svake pročitane stranice. Kako opstaje veza koja odjednom ima pet članova, a ne dva?

„Najzabavniji roman koji ćete pročitati ove godine.“
– A Good Morning America Buzz Pick

Džejn se odmah zaljubila u Dankana. Šarmantan je, dobroćudan i zgodan, ali nažalost spava sa skoro svim ženama u Bojn Sitiju, u Mičigenu. Džejn svuda vidi Dankanove bivše devojke – u restoranima, u piljarnici, čak i u okolnim gradovima.

Ako bi možda i pomirila s činjenicom da se zabavlja s najpromiskuitetnijim zavodnikom na svetu, ne bi želela bi da ga deli baš sa svima. Usput, Dankan je i dalje u veoma dobrim odnosima sa bivšom suprugom Egi, ženom blistave kose i savršenog tena, kojoj redovno kosi travnjak. A tu je i Džimi, Dankanovpomoćnik koji ulazi i izlazi iz Dankanovog stana kad hoće, pogotovo u najnezgodnijim trenucima. Džejn se pita može li opstati ijedna veza s troje ljudi, a kamoli sa četvoro. Petoro, ako računamo Eginog ekscentričnog muža Gerija. Da ne pominjemo sve ostale stanovnike Bojn Sitija, koji slobodno saopštavaju Džejn svoje mišljenje o njenim postupcima.Međutim, svi Džejnini stavovi o ljubavi i braku menjaju se posle strašne saobraćajne nesreće. Njen život ubrzo postaje nužno isprepleten s Dankanovim, Eginim i Džimijevim, i ona gubi svaku iluziju da će Dankana imati samo za sebe. Ali… da li je moguće da joj se osmehuje drugačija vrsta sreće?Nada novog jutra je divan roman, naizmenično gorak i sve vreme sadak i zabavan.„Bezgranično vedar roman o ljubavi, porodici i zajednici, s mudrom i velikodušnom porukom.“– Washington Post„Ketrin Hejni je savremena Džejn Ostin. Objedinila je poletan stil sa zaraznim humorom i napravila savršenu ravnotežu između literarnog i popularnog.“– Forbes

Pošalji