na tragu svetlosti

NA TRAGU SVETLOSTI

Olivera Šestakov
Zbirka poezije “NA TRAGU SVETLOSTI”, pisana emocijama rođenim iz čistog srca je najlepši dar i vodič svima koji plove vodama života. Knjiga sadrži 58 pesama, u okviru četiri tematska poglavlja. Zastupljene su ljubavne, misaone, opisne i duhovne pesme. U posebnom poglavlju nalaze se pesme posvećene pesnikinjama Desanki Maksimović, Ani Ahmatovoj i Marini Cvetajevoj.

Zbirka poezije “NA TRAGU SVETLOSTI”, pisana emocijama rođenim iz čistog srca je najlepši dar i vodič svima koji plove vodama života.
Osetićete toplinu ljubavi, nežnost boja i dah vremena, koje je na čudesan način uspela da oslika, rastvarajući emocije poput akvarela.
Posmatraćete, čuditi se i uživati pred prizorima jedinstvene lepote, dostojne samo sposobnih da bezuslovno vole. Njeni stihovi prkose zemaljskim silama, vozdižu se i lete, uspevajući da nepromenjene slike snova donesu na javu.
Miroslav Lj. Ranković, Izvod iz recenzije knjige
Knjiga sadrži 58 pesama, u okviru četiri tematska poglavlja. Zastupljene su ljubavne, misaone, opisne i duhovne pesme. U posebnom poglavlju nalaze se pesme posvećene pesnikinjama Desanki Maksimović, Ani Ahmatovoj i Marini Cvetajevoj.
 

Pošalji