novo
na tezgi godišnjih doba

NA TEZGI GODIŠNJIH DOBA

Sandro Slavnić
O zbirci kratkih životnih mudrosti i crtica NA TEZGI GODIŠNJI DOBA, sam autor, Sandro Slavnić, kaže sledeće: „Tezga“ ja zbirka mojih umotvorina i nastajala je preko deset godišnjih doba. Cijeli njen sadržaj, od prve do posljednje stranice, ilustriran i napisan je mojom lijevom rukom. Samo svemir zna koliko smo on i ja na njoj radili i ne krijemo tu radost stvaranja. Bogata je nikada ranije objavljivanim sadržajem na Instagramu, a neki, već objavljivani radovi, koji su stigli do velikog broja čitatelja, ponovo su prepisani i u novom duhu ovjekovječeni na stranicama „Tezge“ – jednostavno su se morali naći u formi opipljive materije.
Podelite:

Sandro Slavnić (@sandrotellingstories) je jedan od najpopularnijih Instagram profila na Balkanu. Njegove reči se tetoviraju, uokviruju na zidovima i rapidnom brzinom dele po društvenim mrežama. Na službenom Instagram profilu prati preko sto hiljada obožavalaca.

O zbirci kratkih životnih mudrosti i crtica NA TEZGI GODIŠNJI DOBA, sam autor kaže sledeće:

„Tezga“ ja zbirka mojih umotvorina i nastajala je preko deset godišnjih doba. Cijeli njen sadržaj, od prve do posljednje stranice, ilustriran i napisan je mojom lijevom rukom. Samo svemir zna koliko smo on i ja na njoj radili i ne krijemo tu radost stvaranja. Bogata je nikada ranije objavljivanim sadržajem na Instagramu, a neki, već objavljivani radovi, koji su stigli do velikog broja čitatelja, ponovo su prepisani i u novom duhu ovjekovječeni na stranicama „Tezge“ – jednostavno su se morali naći u formi opipljive materije.

 

Pošalji