novo
kalifornijska simfonija

KALIFORNIJSKA SIMFONIJA

Gven Bristou
Zakoračite u svet raskošnih krinolina, šešira i čipkanih rukavica, brzih diližansi, bogatih rančeva i hacijendi, saluna, ali i bezakonja i prerija punih opasnosti.
Garnet Kameron, svojeglava mlada dama iz Njujorka, vodi skladan i ugledan život, ispunjen otmenim zabavama i uglađenom mladom gospodom. Žudeći za pustolovinom, ona se, umesto za nekog od tih bogatih mladića, udaje za Olivera Hejla, neukrotivog trgovca koji se sprema da krene preko planina i pustinja pravo do Kalifornije, zemlje za koju do tada skoro niko nije znao.
Tokom medenog meseca u Nju Orleansu, Garnet i Oliver upoznaju zvezdu vodvilja, zanosnu Florindu Grouv, koja je zbog tajni iz prošlosti prisiljena da beži, i zato kreće sa njima u Kaliforniju. Putujući kroz vrele pustinje, goletne planine i nepregledna prostranstva prepuna iskušenja, oni će naučiti da žive bez kompromisa i istovremeno otkriti istinsko prijateljstvo i pravu ljubav.Neumoljiva, dirljiva i nepredvidiva upravo kao i sam Divlji zapad, ova očaravajuća priča donosi nam iskreni prikaz boraca i žrtava, pobednika i gubitnika, hrabrih ljudi koji su pokušavali da osvoje i ukrote gordu američku divljinu.Garnet KameronLjupka i strastvena žena koja se ne plaši da prati muškarca kojeg voli.Oliver HejlZgodni, neukrotivi avanturista koji osvaja Garnetino srce i kocka se njenom sudbinom.Florinda GrouvSenzualna glumica čiji je život burniji od razvratnih pesama koje peva.Džon AjvsPrivlačni, prostodušni trgovac kojeg razdire silna želja za ženom koju ne može da ima.
Pošalji