mudar roditelj srećan predškolac

MUDAR RODITELJ: SREĆAN PREDŠKOLAC

Hedvig Montgomeri
Svi smo mi ponekad u nedoumici da li u pojedinim situacijama ispravno postupamo sa svojom decom. Knjiga Mudar roditelj - srećan predškolac pomoći će nam da, upravo u periodu kada je dečja radoznalost na vrhuncu, svoj roditeljaski zadatak obavimo najbolje moguće. Hedvig Montgomeri naučiće nas kako da od svakodnevnih stvari napravimo zabavan ritual i pomognemo svom detetu da se maksimalno razvije u srećnog i uspešnog čoveka.
Podelite:

Uz priručnik Mudar roditelj – srećan predškolac postaćete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete!
Predškolski uzrast je doba kada deca dostižu vrhunac radoznalosti. Obrasci koji određuju detetov odnos prema stvarima formiraju se upravo sada. Zato je vaš najvažniji zadatak da doprete do deteta i podelite sa njim njegove doživljaje i iskustva. Dete treba da zna da ste vi njegov pouzdan vodič, da ste uvek smireni i jasni i da znate kako svet funkcioniše.
Zašto uplašena deca ne čuju ništa i ne usvajaju poruke? Na koji način dete kroz igru raste i napreduje? Ukratko – zaboravite na kaznu koja dugoročno slabi odnos između vas i vašeg deteta i pridružite se zabavi ovog čarobnog perioda. Napravite zabavni ritual od svakodnevnih stvari i pretvorite sve u prijatan događaj. Uvek imajte na umu da su za odgajanje srećnog deteta pre svega potrebni ohrabrivanje, vođenje, sigurnost, učenje i ljubav.Ovo je treća knjiga iz edicije posvećene porodičnom životu i načinu vaspitanja, a pomoći će vam da sagledate potrebe deteta u uzrastu između druge i šeste godine.

Pošalji