moj brat majkl

MOJ BRAT MAJKL

Meri Stjuart
"Moj brat Majkl" Meri Stjuart je knjiga koja će vas uvući u vrtlog osećanja i nećete je ispustiti dok ne pročitate celu. Kamila je na odmoru i željna je uzbuđenja, a ni ne sluti da je joj tog dana na plaži život biti doveden u opasnost.

Kamila Hejven je sama na odmoru i željna je malo uzbuđenja. Sedi u prepunom kafeu u Atini i piše pismo svojoj prijateljici Elizabet. Nikada mi se ništa ne dešava… A onda, bez upozorenja, prilazi nepoznati čovek, pruža joj ključeve i pokazuje automobil parkiran na trotoaru. „Automobil za Delfe, gospođice… Pitanje je života ili smrti“, prošaputao je i nestao.

Tog trenutka joj se život menja, jer kreće na misteriozno putovanje do Delfa kao pratnja šarmantnom, ali tihom i odlučnom Englezu, Sajmonu Lesteru. Sajmon poverava Kamili da je došao do drevnih grčkih ruševina da bi „smirio duh“ svog brata Majkla, koji je pre četrnaest godina ubijen na Parnasu. Zbog neobičnog pisma koje je Majkl napisao, Sajmon veruje da je njegov brat naišao na nešto veoma vredno, skriveno u stenovitim predelima planine. A onda su Sajmon i Kamila shvatili da nisu sami u potrazi.Vožnja je bila njena prva greška… ili je možda nehotice prizvala bogove. Našla se usred uzbudljive, intrigantne, ali ipak opasne avanture. Neverovatan sled događaja pretvorio se u zaplet o kakvom nije mogla ni da sanja.

Pošalji