moć zahvalnosti

MOĆ ZAHVALNOSTI

Dženin Lemar Kalaba, Noel Č. Nelson
Moć zahvalnosti, autora Dženin Lemar Kalabe i Noela Nelsona, će vas upoznati s čudesnim dobrobitima svesne, proaktivne zahvalnosti. Utemeljen na pristupu razvijanja zahvalnosti u pet koraka, ovaj priručnik za zdraviji i srećniji život takođe pruža savete za prevazilaženje otpora i prepreka na putu do stanja zahvalnosti. U knjizi su dati grafikonikoji ilustruju naučno dokazan uticaj zahvalnosti na mozak, ispitivanja koja govore u prilog pozitivnim efektima zahvalnosti, kao i uputstva za osnivanje vaše Grupe zahvalnih.

ČEMU DUGO ŽIVETI AKO NISMO SREĆNI?
Istraživanja potvrđuju da se, kada osećaju zahvalnost, ljudima dešavaju lepe stvari u glavi, srcu i organizmu. Međutim, zahvalnost je mnogo više od mantre „super sam”. Ona je prava sila, energija koju možemo upregnuti i iskoristiti kako bismo promenili svakodnevni život – svoje odnose, posao, zdravlje i starenje, finansije, probleme i još mnogo toga.
Moć zahvalnosti će vas upoznati s čudesnim dobrobitima svesne, proaktivne zahvalnosti. Utemeljen na pristupu razvijanja zahvalnosti u pet koraka, ovaj priručnik za zdraviji i srećniji život takođe pruža savete za prevazilaženje otpora i prepreka na putu do stanja zahvalnosti. U knjizi su dati grafikonikoji ilustruju naučno dokazan uticaj zahvalnosti na mozak, ispitivanja koja govore u prilog pozitivnim efektima zahvalnosti, kao i uputstva za osnivanje vaše Grupe zahvalnih.

Pošalji