moć isceljenja

MOĆ ISCELJENJA

Džozef Marfi
Knjiga Moć isceljenja, autora Džozefa Marfija, je pokušaj da se objasni unutrašnje značenje isceljenja u Novom Zavetu i da se pokaže čitaocima da mogu da primene Princip isceljenja i danas na isti način na koji je Isus to činio pre nekih dve hiljade godina. Danas ljudi širom sveta, različitih veroispovesti svedoče neverovatnim rezultatima, nastalih nakon primene mentalnih i duhovnih zakona.

Svaka misao je uzrok i svako stanje je posledica. Promenite svoje misli i promenićete svoju sudbinu. Imajte na umu da imate mogućnost izbora. Izaberite život! Izaberite ljubav! Izaberite zdravlje! – dr Džozef Marfi
Isceljivačka moć je u vama. Moćna poruka Džezefa Marfija o lečenju, uključujući meditacija i afirmacije za zdravlje, bogatstvo, ljubav i samopouzdanje.
Dr Džozef Marfi je napisao više od 30 knjiga. Njegovo najpoznatije delo, Moć podsvesti, koje je prvi put objavljeno 1963. godine, odmah je postalo bestseler. Smatra se jednim od najboljih vodiča za samopomoć koji su ikada napisani. Prodato je u više od milion primeraka, a njegova dela se prodaju i dalje, širom sveta.

Pošalji