miris večnosti nova paradigma slobode

MIRIS VEČNOSTI: NOVA PARADIGMA SLOBODE

Bojana Miljanić
Bojana Miljanić je istraživački novinar, putopisac, nutricionista i proučavalac lekovitog bilja, veliki poštovalac i ljubitelj prirode. Magistrirala je na PMF-u sa naj­višom ocenom. Oduvek ju je, pored materijalnog, privlačio i vančulni svet, tako da je na stazu duhovnog i spiritualnog samorazvoja stala još u svojim dvadesetim, sledeći unutrašnji zov i neodoljivu čežnju za istinom.

U svojoj knjizi Miris večnosti iznela je novu paradigmu slobode, nastojeći da skine velove spiritualnih tajni i uvede čitaoca u čudesni unutrašnji svet pro­svetljenja.

Kroz duhovne podvige ispričane u parabolama i slikovitim pričama (kao lična iskustva sa svetih mesta) podelila je svedočenja o licu Boga, koji prebiva u svakom ljudskom biću kao Istina, Svetlost i Put koji vodi k Njemu.

Ova fascinantna knjiga pojavila se u pravo vreme, kao majstorsko tkanje praktičnih duhovnih i naučnih putokaza za duboku promenu životne paradigme, koju su samo pojedinci iskusili.

Nudeći nam buđenje moći koja unapređuje život, tehnike i uvide sa svetih mesta – posvedočene autorkinim ličnim primerima – predstavlja i veličanstven doprinos širenju svesti kod čitalaca.

Ovo delo – koje ne treba samo pročitati već i doživeti, biće ogromna podrška, dar ili blagoslov svakom ko želi da postane vizionar svog života, prevazilazeći ograničen trodimen­zionalan pogled na svet. 
Pošalji