metačovek

METAČOVEK

Dipak Čopra
Dipak Čopra je zasigurno jedan od najtraženijih autora u oblasti popularne psihologije danas, te to dodatno razrađuje i ovim naslovom. U knjizi, autor nam približava mogućnosti za izlazak iz rutinske svakodnevnice, ubeđujući nas da je uzvišeno stanje svesti dostupno svakome od nas, uvek. Ovaj fantastični priručnik sadrži praktične vežbe koje će zasigurno pomoći u dostizanju stanja probuđenosti.

Oslobodite svoj beskonačni potencijal.

Da li je moguće izaći iz svakodnevice i doživeti uzvišena stanja svesti?

Dipak Čopra veruje da je uzvišeno stanje svesti dostupno svakom od nas, ovde i sada. To stanje možemo da dostignemo ako iskoristimo svoj beskrajni potencijal i postanemo metaljudi.

Oslanjajući se na najnovija istraživanja u oblasti neuroloških nauka, veštačke inteligencije i biometrije, Čopra nas uvodi u program praktičnih vežbi koje mogu da nam pomognu da postignemo stanje probuđenosti i oslobodimo se starih uslovljavanja i ograničavajućih konstrukcija, koje leže u osnovi svih naših tenzija, uznemirenosti, strahova i zahteva našeg ega.

„U ovoj sjajnoj knjizi, Dipak Čopra tvrdi da je svest jedini tvorac uma, mozga, tela, i univerzuma onakvog kakvog ga mi poznajemo. Dipak kaže da bi istinsko shvatanje ove revolucionarne ideje efikasno uklonilo sve ograničavajuće sisteme verovanja koji nas sputavaju i koji nam ne dozvoljavaju da ostvarimo svoj maksimalni potencijal. Toplo preporučujem!“– Dr Rudolf E. Tenzi, koautor bestselera Sam svoj iscelitelj i Supermozak„Knjiga je suština Čoprinih učenja. Sve proizilazi iz svesnog izvora; naša svest može da nas poveže sa tim izvorom, jedino pod uslovom ako prestanemo da se odvajamo od njega. Čoprini argumenti nisu samo tečni, dobro naučno utemeljeni i ubedljivi, već izuzetno praktični i praćeni podrobnim instrukcijama. Kakvo osveženje!“– Rupert Šeldrejk, biolog i autor bestselera Haos, kreativnost i kosmička svest„Treba hrabrosti da bi se premostio jaz između zapadnjačke nauke i istočnjačkih ezoteričnih kvazimističnih tradicija. Dipak Čopra je nesumnjivo jedini i najbolji erudita koji može da napravi takav most.“– V. S. Ramačandran, profesor neurologije na Univerzitetu Kalifornija u San Dijegu

Pošalji