međustanica lisabon

MEĐUSTANICA LISABON

Dušan Savić
Dušan Savić u romanu Međustanica Lisabon nastavlja da se bavi dramatičim sudbinama, emotivnim notama, bliskošću i razočaranjima. Međustanica Lisabon je roman o mladiću koji uprkos bogatstvu i karijeri odlučuje da se vrati u zemlju svojih predaka.
Podelite:
Sve knjige sa ove akcije možete kupiti po ceni od 333 rsd, ali je minimalan iznos, da bi akcijska cena važila, 999 rsd. Svaka sledeća knjiga (četvrta, peta, šesta...) je takođe 333 din. Količine pojedinih naslova su ograničene. Akcija traje do 30.6.

"Pripovijedanje Dušana Savića, uopće, a posebno u romanu Međustanica Lisabon, dokazuje da se radi o zrelom piscu koji vjeruje u književnost i njenu moć da utiče na ljude i njihovo viđenje svijeta. Unutrašnja tenzija Savićevog romana odvija se upravo na planu kontrasta između energije, strasti, iskrenosti, životnog optimizma i pesimizma njegovih junaka. Jezgrovitim rečenicama dobija na dinamici jer zgušnjava kazivanje filmičnim kadriranjem i naprosto vas tjera da štivo ne ispuštate iz ruku do posljednje stranice.

Pošalji