magija života
rasprodato

MAGIJA ŽIVOTA

Vejn V. Dajer

Reč magija mnoge ljude asocira na čarobnjake, zle veštice ili pak na trik sa zecom iz šešira. Ali ova knjiga nam govori o jednoj sasvim drugačijoj magiji – istinskoj čaroliji života. Po dubokom uverenju i ličnom iskustvu dr Vejna V. Dajera, magija života, zapravo, predstavlja ostvarivanje istinskih čuda u svakodnevnom životu pojedinca. Da bi se čuda i dogodila, neophodno je odstraniti negativne misli i osloboditi se ograničavajućih shvatanja u pogledu nas samih i onoga što nas okružuje. Ključ leži u uspostavljanju savršene unutrašnje ravnoteže.
Svi mi želimo da pronađemo srodnu dušu, da se ostvarimo u karijeri, da spoznamo ono što nam je istinski važno... a u svakoj sferi naših života uvek ima mesta za poneko čudo. Ozdravljenje, prestanak pušenja ili konzumiranja alkohola, ostvarivanje poslovnog uspeha ili uspostavljanje kvalitetnog ljubavnog odnosa svakako predstavljaju čuda, jer njihovim ostvarenjem prevazilazimo sopstvena ograničenja.

U knjizi Magija života, Dajer nas savetuje kako da dosegnemo viši stepen svesti. Na nama je da spoznamo ono što bi nas učinilo srećnima, a ova knjiga nam nudi primenljive tehnike da to i ostvarimo. Ukoliko promenimo način na koji doživljavamo sebe i svet koji nas okružuje, kao odraz u ogledalu, promeniće se i ono što vidimo. Budućnost nikome nije predodređena, u nama leži moć da je izmenimo!


„Pravo otkrovenje... Uverljivo i istinski nadahnjujuće štivo.“
Washington Post

„Ova knjiga sadrži sva neophodna uputstva za savršen život; važno je samo verovati.“
Dallas Morning News

Pošalji