lovište

LOVIŠTE

Katarina Nikolić
„Lovište“ autorke Katarine Nikolić je intrigantan triler koji preispituje prošlost kao i okolnosti u kojima čovek ispoljava najmračnije strane svoje ličnosti. Roman ima neobičnu i razbijenu kompoziciju, gotovo fargovsku atmosferu, intrigantne i filmične scene koje se smenjuju, poput kadrova na filmu. Radnja prati dve porodice i njihove intimne priče u jednom malom mestu, daleko od svega.

Napeti noar triler sa elementima toka svesti. Misteriozni nestanak dečaka u šumi otkopaće davno zakopane tajne i dokazati da prošlost nikad ne umire.

Ovaj jezivo realističan roman sa elementima toka svesti živo i precizno prikazuje anatomiju jednog zločina. Lišena suvišnih detalja, ovo je drama situacije koja nas tera da sami tragamo za onim što nije tu.

Kad pomisliš da je kraj šuma je spremna da ponovo uzvrati udarac. Jer u lovištu svaki trenutak je preobražaj, patnja, iščekivanje, život i smrt.

Loviše Katarine Nikolić je krimi roman sa elementima trilera, porodičnog i ljubavnog romana. Roman ima neobičnu i razbijenu kompoziciju, gotovo fargovsku atmosferu, intrigantne i filmične scene koje se smenjuju, poput kadrova na filmu. Radnja prati dve porodice i njihove intimne priče u jednom malom mestu, daleko od svega. Kada te kobne zime, dečak misteriozno nestane u šumi, sve se menja. Njegov otac, lovac, opsesivno traži krivca spreman za konačni odstrel. Lokalni policajac, fokusiran na istragu otkriva tajnu o sukobljenim porodicama i sam biva uvučen u njihov mračni i opasni svet. Tragovi nestaju pod snegom i svi moraju da se suoče sa prošlošću kako bi dokazali svoju nevinost. I taman kad pomisliš da je kraj, šuma je spremna da ponovo uzvrati udarac i dokaže da prošlost nikad ne umire. Jer, u lovištu svaki trenutak je preobražaj, patnja, iščekivanje, život i smrt.

Pošalji