lov na veliku ribu

LOV NA VELIKU RIBU

Dejvid Linč
Lov na veliku ribu Dejvida Linča, pruža nam uvid u neverovatan svet ideja jednog od najveđih režisera današnjice. Lov na veliku ribu je knjiga koja nam kroz analizu tehnika meditacije daje smernice za razmevanje ličnosti i dela ovog kontroverznog umetnika. Linč je pokazao da nije samo veliki režiser već i odličan pisac.

Tridesettrogodišnje praktikovanje programa transcedentalne meditacije bilo je ključno u mom filmskom i slikarskom stvaralaštvu kao i u ostalim oblastima mog života. Za mene je to bio način da ronim dublje u potrazi za velikom ribom. U ovoj knjizi želim da neka od svojih iskustava podelim s vama.

Dejvid Linč

U ovom međunarodnom bestseleru, filmski režiser Dejvid Linč opisuje svoje lične metode stvaranja i rada sa idejama, kao i velike kreativne prednosti koje je doživeo iz prakse meditacije.

Tokom protekle četiri decenije, Dejvid Linč je stvorio neke od najpoznatijih i najčešće prikazivanih ekranizovanih dela našeg vremena. Ova prepoznatljiva umetnost pisac-režiser nosi kritičko priznanje i kulturno potomstvo. Ipak, Linč otkriva malo sebe kao i ideje koje stoje iza njegovog rada. U ovoj knjizi pruža retki uvid u svoje metode kao umetnik i svoj lični stil rada.

Pošalji