ljudsko telo

LJUDSKO TELO

Stefani Ledi
Zašto ličimo na svoje roditelje? Zašto su nam potrebni drugi ljudi? Da li mozak prestaje da radi dok spavamo? Zašto ne osećamo ukus kada nam je zapušen nos? Kako da brinemo o svom telu? Odakle nam fizički nedostaci? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u maloj enciklopediji "Pitam se pitam: Ljudsko telo"

Prvo poglavlje enciklopedije "Pitam se pitam: Ljudsko telo" nam govori o razlikama u fizičkom izgledu, drugo nas vodi kroz životni ciklus živog bića, treće nam objašnjava naša čula, a četvrto i peto su o higijeni i zdravlju. Na kraju je podsetnik sa stranicama koje prikazuju delove tela, mišiće, skelet, organe i krvotok.

Dvostruka strana „Da se preslišamo” na kraju svakog poglavlja je bonus za zabavno samoocenjivanje. Knjigu možete čitati kao priču ili raspored čitanja birati i menjati u zavisnosti od interesovanja deteta.

Edicija Pitam se pitam sastoji se od modernih ilustrovanih enciklopedija za decu, roditelje i nastavnike, iz kojih ćete na zabavan način saznati sve što vas zanima – i više od toga!

Pošalji