liga pravde staza nedela

LIGA PRAVDE: STAZA NEDELA

Džef Džons
Najveći superheroji planete zemlje. Najhrabriji. Najjači. Najmoćniji.
Najštetniji?
Neko smatra da ga je liga izdala, da mu je uništila život i da nisu u pitanju nikakvi bogovi među nama, već vrlo, vrlo iskvareni obični smrtnici.
Neko će ih naterati da plate za to, sledeći stazu nedela...
Nova grafička novela o Ligi pravde, iz pera dvojice savremenih majstora američkog superherojskog stripa – Džefa Džonsa i Džima Lija!
Pošalji

LIGA PRAVDE: STAZA NEDELA

Valahiru
★★★★★
08.06.2022.
Drugi deo serijala o Ligi Pravde dopao mi se još više od prvog. Kao i prethodnog puta, crteže je radio fenomenalni Džim Li, a za scenario je zaslužan Džef Džons. U ovom delu priča je dosta složenija. Doživeo sam ga dosta emotivnije. Priča je terala da se uvučem dublje. Prikazani su detalji iz prošlosti svakog od heroja, kao i njihovi gubici i stvari zbog kojih se kaju. Liga se suočava sa novim neprijateljem. Ovoga puta su bačeni na kolena, a svet menja pogled na njih. Suočeni su sa velikim problemom, a rešenje im svima pada teško. Neko smatra da ga je Liga izdala. Smatra da je Liga kriva za smrt njegove porodice i njegovu ličnu propast. Da li će uspeti da ih natera da plate? Da li će uspeti da pokaže svetu da oni nisu bogovi, već samo obični smrtnici? Za razliku od prvog dela gde je prepuno akcije, ovde je scenario dosta emotivniji. Akcenat je na toj patnji sa kojima se svi likovi, heroji i negativci suočavaju. Prisutan je i ljubavni trougao, koji na kraju doživljava vrhunac. Bilo je pojedinih scena koje mi nisu bile u potpunosti jasne, ali nisu preterano pokvarile celokupni utisak. Sve u svemu, ovo je odličan nastavak sage o Ligi Pravde. Ne znam za vas, ali ja sam se ovime navukao na stripove i grafičke novele. Jedva čekam nastavke!