letopisi nesmiraja 3 crnozorje

LETOPISI NESMIRAJA 3: CRNOZORJE

Džej Kristof
Uzbudljiv i srceparajući završetak nagrađivane trilogije Letopisi Nesmiraja - "Letopisi nesmiraja 3: Crnozorje". Ovo je potresna i uzbudljiva završnica trilogije.

Mia Korvere, gladijati, odbegla robinja i ozloglašeni ubica, u bekstvu je. Progone je Mačevi Crvene crkve i vojnici legije Luminatija. Moguće je da nikad neće uspeti da pobegne iz Grada mostova i kosti. Njen mentor Merkurio u kandžama je neprijatelja. Njena sopstvena porodica želi je mrtvu. A njen najljući protivnik, konzul Julije Skeva, stoji nadomak potpune vlasti nad republikom.

Međutim, ispod grada leži jedna mračna tajna. Zajedno sa svojom ljubavnicom Ašlin, bratom Jonanom i tajanstvenim dobročiniteljem koji se vratio iz smrti, Mia mora da krene na opasno putovanje preko cele republike, u potrazi za konačnim odgovorom na zagonetku njenog života. Mrklimrak se primiče. Noć pada nad republikom. Možda poslednji put. Može li Mia da preživi u svetu u kome čak i dnevna svetlost umire?

„Letopisi nesmiraja 3: Crnozorje" je potresna i uzbudljiva završnica izuzetne trilogije. – Publishers Weekly

„Ulozi su veći nego ikad pre. Obožavaoce će oduševiti epska završnica ove mračne, krvave sage.“ – Kirkus Reviews

„Neočekivani obrti u ovom tomu kreću od samog starta, a čitaoci koji očekuju crni humor i veliki broj žrtava neće biti razočarani. Završnica koja je intrigantna koliko i njen početak, Nesmiraj.“ – Booklist

Pošalji