letopisi nesmiraja 1 nesmiraj

LETOPISI NESMIRAJA 1 NESMIRAJ

Džej Kristof
Raskošan svet iscrtan nijansama sive, zanimljiva heroina i napeta potraga za osvetom – epska fantastika koju nećete moći da prestanete da čitate. Džej Kristof je stvorio bogat, živopisan svet u knjizi Letopisi nesmiraja 1 Nesmiraj. Savršeno za fanove epske fantastike prepune spletki.

Zemlja koju obasjavajutri sunca što retko zalaze.
Grad izgrađen od kostiju mrtvog boga.
Senka od koje i najokoreliji strepe.

Mia Korvere je kći pogubljenog izdajnika. Nakon što je jedva sačuvala živu glavu tokom neuspelog puča svoga oca, Mia se krije, sama i bez njenog prijatelja, dok je gradski senat lovi.

Ali Mia ume da priča sa senkama i taj talenat je odvodi do vrata bivšeg ubice i sudbine kakvu nikad nije mogla ni da zamisli.
Mia postaje iskušenica Crvene crkve – najokorelije grupe plaćenih ubica u čitavoj republici. Izdajstva i kušnje su pred njom, a neuspeh znači sigurnu smrt. Međutim, ako preživi svoju inicijaciju, Mia će biti uvršćena među izabranike Gospe od Blagomorstva i biće korak bliže onome što najviše na svetu želi. Osveti.„Raskošan svet iscrtan nijansama sive, zanimljiva heroina i napeta potraga za osvetom – epska fantastika koju nećete moći da prestanete da čitate.“ – Kirkus Reviews„Ubistva, magija, seks i humor – odličan početak nove trilogije... Kristof je stvorio bogat, živopisan svet...Savršeno za fanove epske fantastike prepune spletki.“ – Booklist„Napeta i brutalna priča koja ne štedi čitaoca.“ – Publishers Weekly

Pošalji