u planinama ludila

U PLANINAMA LUDILA

Hauard Lavkraft
"U planinama ludila" je nezaboravno delo autora Hauarda Lavkrafta koje nas uvodi u uzbudljivu ekspediciju biologa na Antarktik, gde se traga za fosilnim uzorcima. Njihova potraga dovodi do neverovatnog otkrića - čudovišni fosili u obliku bureta, koji su pre više miliona godina naseljavali ovu drevnu zemlju. Lavkraftova priča o ovom epohalnom naučnom otkriću brzo prelazi granicu između horora i naučne fikcije, uvodeći nas u mračan svet mogućeg "drugog puta" evolucije živih bića na Zemlji. "U planinama ludila" nas uvlači u jezivu avanturu i postavlja pitanje - da li smo zaista spremni suočiti se sa mračnim tajnama koje priroda čuva? Howard Lavkraft nas vodi kroz ovu napetu priču o ljudskoj radoznalosti i njenim posledicama, ostavljajući nas zapanjenim i prestrašenim istovremeno.

Ekspedicija biologa u potrazi za fosilnim uzorcima na Antarktiku, pronalazi neverovatno očuvane čudovišne fosile u obliku bureta koji su živeli pre više miliona godina. Nauka se nalazi pred epohalnim otkrićem, ali ubrzo situacija izmiče kontroli...Ova Lavkraftova fantastična priča na granici horora i naučne fikcije tera nas da se zamislimo nad mogucnošću “drugog puta” evolucije živih bića na zemlji.

U PLANINAMA LUDILA, Hauard Lavkraft

03.01.2024.

Fantastična priča na granici horora i naučne fikcije tera nas da se zamislimo nad mogucnošću “drugog puta” evolucije živih bića na zemlji. Detaljnije

Pošalji