ideja koja je dobila krila

IDEJA KOJA JE DOBILA KRILA

Kobi Jamada
Još jedan bestseler Njujor Tajmsa, "Ideja koja je dobila krila" Kobija Jamade, knjiga o ideji koja se nepozvana pojavila u životu jednog dečaka. Knjiga koja će vas naučiti da istrajnost i vera u sebe imaju posebnu vrednost u životu pojedinca.

Njujork Tajms bestseler. Dobitnik zlatne medalje Independant Publishers Award, Washington State Book Award i Moonbeam Children’s Book Award.
Ovo je knjiga o jednoj sjajnoj ideji koja se sasvim iznenada i nepozvana pojavila u životu jednog dečaka. On, u početku, nije mnogo mario za ideju, ali kako ga ona nije napuštala, tako je njegovo interesovanje raslo. Sve dok je jednog dana nije pokazao svetu, koji je (gle čuda) rekao da je njegova ideja glupa i da gubi vreme. Iako poljuljan mišljenjem svog okruženja, dečak je shvatio da njegovu ideju niko bolje ne poznaje od njega samoga.
Odlučio je da je oživi. Kako raste dečakovo samopouzdanje, tako raste i njegova ideja. Ovo je pričao svakome od nas, bez obzira koliko godina imamo. Zamisli samo kakav bi naš svet bio da najveći genijalci nisu verovali u sebe i svoje ideje?Možda si BAŠ TI, bio dete ili odrastao, budući tvorac nečeg velikog…Najnovija knjiga „Ideja koja je dobila krila“ nežno a odvažno poručuje:VERA u sebe, ISTRAJNOST i INOVATIVNOSTmenjaju svet!

Pošalji