novo
lazar

LAZAR

Laš Kepler
Laš Kepler je u trileru Lazar poklonio detektivu Joni Lini pulsirajući i srceparajući slučaj koji će čitaoca naterati da glasno uzdahne i dobro se zamisli već posle prvih stranica. Švedski bračni par Ahndoril, poznatiji pod pseudonimom Laš Kepler, i u novom, sedmom nastavku o inspektoru Joni Lini je podjednako brutalan. Oni u serijalu ispituju samu srž zla, onog zla koje nadilazi opšte ljudsko poimanje i pritom se uopšte ne zamaraju tražeći uzroke i početke koji bi to zlo sveli na postupke čiji se motivi mogu razumeti.
Podelite:

Svi su mislili da je mrtav.
Ali ubistva su ponovo počela.
Najozloglašeniji serijski ubica u švedskoj vratio se iz mrtvih.
Jurek Valter je ubijen pre mnogo godina. Policajci su nastavili da se bave drugim slučajevima i uspeli da zaborave tamu koja im je obeležila živote.
Međutim, niz okrutnih ubistava dešava se širom Švedske, a svi dokazi ukazuju na Valtera. Detektiv Jona Lina uveren je da njegov najgori košmar postaje stvarnost: čovek koji je rasturio njegovu porodicu vratio se da dovrši posao.
Kada je Jonina partnerka oteta – i zatvorena u kovčeg ispod zemlje – on se našao pred nemogućim izborom: da je ostavi da umre, ili da uđe pravo u klopku koju je postavio jedini čovek koga se ikada plašio.

Pošalji