novo
lak način da prestanete da pušite, novo izdanje

LAK NAČIN DA PRESTANETE DA PUŠITE, NOVO IZDANJE

Alen Kar

Ukoliko sledite moja uputstva, bićete srećan nepušač do kraja života. - Allen Carr.

Objavljen prvi put 1983. godine, preveden je do sada na više od 20 jezika i prodat u više od 10 miliona primeraka širom sveta.

Uveravajući čitaoca da mu za oslobađanje neće biti potrebna volja, niti će dobiti na težini, da nema osećaja lišavanja, niti će mu biti potrebni dodatni podsticaji u vidu različitih medikamenata, Kar postepeno razotkriva mnoge mitove: kako pušači uživaju u pušenju, da je pušenje stvar slobodnog izbora, a oslobađa od dosade i stresa, da pomaže koncentraciju i opuštanje. Ispituje prave razloge zbog kojih ljudi počinju da puše i zašto nastavljaju, objašnjava zbog čega pokušaji ostavljanja nikotina zasnovani na snazi volje uglavnom ne deluju i izlaže svoj pristup, otkrivajući kako se nositi sa simptomima prestanka i iskušenjima. Zanimljivo je da čitajući knjigu »Lak način da prestanete da pušite«, najpopularniju od svih izdanja ikada objavljenih u vezi sa ovom temom, možete čak i pušiti, a ipak postati srećan nepušač.

Njegova veština je oslobađanje od psihološke zavisnosti. - New York Times

Drugačiji pristup, zapanjujuć uspeh. - The Sun

Obradovao me je osećaj nove slobode. - The Independent

- Jedinstven metod
- Bez taktika zastrašivanja
- Nećete se ugojiti
- Oslobodićete se psihološke potrebe za pušenjem dok pušite
- Prestanak pušenja ne znači odricanje
- Osećaćete se odlično kao nepušač

Alan Kar, LAK NAČIN DA PRESTANETE DA PUŠITE

23.07.2020.

Čuvena knjiga Lak način da prestanete da pušite ponovo se našla pred čitaocima u novom izdanju. Do sada je prodata u 13 miliona primeraka i svako ko je imao u rukama potvrdio je da je ona bila dugo traženi odgovor za prevazilaženje ove slabosti. Njen autor Alan Kar i sam je bio pasionirani pušač, tako da je, posle mnogo različitih pokušaja da prestane da puši, sam osmislio način koji je kasnije pomogao milionima ljudi. Detaljnije

Pošalji