kuća glasova
rasprodato

KUĆA GLASOVA

Donato Karizi
Kuća glasova je napeti triler u kojem nas Donato Karizi upoznaje sa nesvakidašnjim psihologom kome je specijalnost hipnoza deca pomoću koje uspeva da dođe do duboko skrivenih sećanja koja mogu pomoći policiji u istragama. Jednog dana on dobija poziv da hipnotiše odraslu ženu i vrati je u vreme kada je imala deset godina kako bi joj pomogao da se seti ubistva kojem je možda prisustvovala, ili ga možda čak i počinila.

Pjetro Gerber nije običan psiholog. Specijalizovan je za hipnozu, a svi njegovi pacijenti imaju nešto zajedničko: oni su deca. Često poseduju važne informacije, zakopane duboko u njihovom krhkom sećanju, detalje koji policiji mogu da posluže u istragama.
Međutim, kada mu stigne poziv sa drugog kraja sveta, od koleginice iz Australije koja mu preporučuje jednog pacijenta, Gerber je zbunjen i nepoverljiv. Jer Hana Hol nije dete, već odrasla žena. Muči je sećanje iz detinjstva, koje možda nije stvarno. Da bi saznala da li je u pitanju istina ili iluzija, Gerber mora da joj pomogne da ponovo pronađe devojčicu koju čuva u sebi. Devojčicu sa mnogo imena, koja je sa svojom porodicom živela na čarobnom mestu, u kući glasova. Devojčicu od deset godina, koja je prisustvovala ubistvu. Ili ga možda nije samo posmatrala. Možda je ubica upravo ona.

Pošalji