krug
792 rsd990 rsd
Ušteda 198 rsd (20%)
Sve cene su sa uračunatim PDV-om.
- +

KRUG

Kođi Suzuki
Ako ste gledali film, spremite se – roman je još strašniji! KRUG Kođija Suzukuja je knjiga po kojoj je nastao istoimeni kultni film. Detektivski roman, horor sadržaja, isprepletan pradavnim legendama, a smešten u visokotehnološki svet megalopolisa. Video kaseta bizarnog sadržaja i jedan telefonski poziv najavljuju smrt… Kako izaći iz KRUGA ako je slušalica već podignuta?
Podelite:

Roman po kome je nastao jedan od najstrašnijih horor filmova svih vremena
Video kaseta bizarnog, izopačenog sadržaja i telefonski poziv koji najavljuje smrt onome ko je kasetu pogledao, u poslednjih dvadeset godina postali su kultno mesto žanra strave i užasa, kako u književnosti, tako i na velikom platnu. Krug Kođija Suzukija pisan je kao detektivski roman sa elementima horora i fanatastike, kroz koji se moderna nauka prepliće sa drevnim legendama i sujeverjima i stvara dvojaku sliku: jedan savremeni, visokotehnološki svet velikih gradova sa jedne strane, i mešavinu krvi, mesa, prljavštine i tame, sa druge.

Preporuka za čitanje: 6 japanskih autora

17.05.2020.

Japanska književnost je, bez obzira na uslove koji vladaju u našem izdavaštvu, ipak značajno zastupljena u Srbiji. Čitaoci vole japanske pisce, a ta ljubav vešto balansira između očekivanja da ono što čitaju da bude egzotično i da govori razumljivim jezikom o nama neobičnom svetu. Ako tek planirate da se upoznate sa japanskim autorima, ovo je naša preporuka. Detaljnije

Pošalji