ozna sve dozna

OZNA SVE DOZNA

Aleksandar Gajović
"OZNA sve dozna" je izvanredan roman Aleksandra Gajovića, novinara i književnika. Ovaj napeti triler je prosto neodoljiv, zahvaljujući autorovoj mašti i daru za pisanje. Čitaoci će se naći u situaciji da knjigu pročitaju u jednom dahu, jer je nemoguće prekinuti i kasnije nastaviti. Gajović je uspeo da stvori jedinstvenu mešavinu stvarnih događaja i svoje kreacije, čineći ovu knjigu neodoljivom kako za stručnu čitalačku publiku, tako i za one koji to nisu. U "OZNA sve dozna," autor se uspešno suočio sa izazovima koje je postavio pred sebe, zaslužujući titulu srpskog majstora trilera. Ne propustite ovu uzbudljivu avanturu koja će vas držati u neizvesnosti do poslednje stranice.

Roman Ozna sve dozna novinara i književnika Aleksandra M. Gajovića pročitao sam u jednom dahu! Jednostavno, mašta i dar navedenog pisca su toliko magično jaki da je mogućnost prekida, a onda nastavak čitanja, prosto neizvodljiv. Ako bi se to kojim slučajem desilo, onda ste oštetili sebe kao čitaoca.
Ovaj drugi roman, koji je sada pred vama, mogu da čitaju i razumeju i stručna čitalačka publika, kao i ona koja to nije. Sadržaj štiva Ozna sve dozna je, u ustvari, umešnost mešavine stvarnih događaja i autorove kreacije, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Time je Gajović potpuno odgovorio izazovu i zadatku koga se latio kada je započeo rad na ovoj knjizi, a time na svoj način opravdao epitet srpskog majstora trilera.(Advokat Dragan G. Palibrk)

Pošalji