strastveni grof

STRASTVENI GROF

Sara Maklin
"Strastveni grof" Sare Maklin, vodi nas kroz život Ledi Filipe Marberi, naizgled, čudne markize. Ona više mari za knjige, nego za balove, za biljni svet, nego za modu i za nauku više nego udaju. Ipak, to ne znači da vreme i uticaj nisu uspeli da joj nametnu drugačiji način života.

Ledi Filipa Marberi je čudna. Briljantna, s naočarima, četvrta kći markiza od Nidama i Dolbija više mari za knjige nego za balove, za biljni svet više nego za modu i nauku i za sezonu balova. Verena za lorda Kasltona, Pipa želi pre braka da istraži sablažnjive delove Londona koje nikad ranije nije videla. I tačno zna koga to treba da pita: visokog, šarmantnog oštroumnog knjigovođu Palog anđela, najozloglašenije londonske kockarnice, poznatog kao Kros.

Kao svaki dobar naučnik, Pipa je obavila istraživanje i zaključila da je Kros, zbog svoje reputacije, savršen izbor za njene planove. Zanima je čista nauka, bez uplitanja osećanja – želi da bude upropašćena, bez posledica koje to sa sobom donosi. A ko bi joj bolje pružio to iskustvo od tog legendarnog muškarca? Međutim, kad dobije tu neobičnu, neočekivanu ponudu, Kros će, doveden u iskušenje, učiniti sve da se odupre svojim nagonima – i da pruži dami upravo ono što ona želi.

Pošalji