kraj igre

KRAJ IGRE

Danijel Kol
Svetski bestseler broj jedan Kraj igre je treći naslov iz serijala o detektivu Vilijamu Foksu, autora Danijela Kola, koji je jedan od omiljenih pisaca ovog žanra, a njegovi romani o detektivu Foksu poslužili su kao inspiracija za TV seriju. Kraj igre je idealna knjiga za poznavaoce i ljubitelje dobrih krimi priča, kao što su bestseleri Laša Keplera, Jusija Adler-Olsena, Hansa Rosenfelta i Mikaela Jorta. Istinski fanovi trilera i napetih detektivskih priča punih neočekivanih obrta i jakih karaktera neće propustiti priliku da pročitaju ovu knjigu.

Zaključana soba. Telo mrtvog policajca. Tajna koja je otišla u grob sa njim.
Penzionisani policajac Finli Šo pronađen je mrtav u zaključanoj prostoriji. Niko ne sumnja da je to bilo samoubistvo. Niko osim detektiva sa ukaljanom reputacijom: Vilijama Vulfa Foksa. Zajedno sa svojom nekadašnjom partnerkom Emili Bakster i privatnim istražiteljem Edmundsom, počinje da kopa po Šoovoj karijeri. Da li je bio tako nevin kao što izgleda? Ili u njegovoj prošlosti postoji nešto što nikada nikome nije otkrio? Ipak, nisu svi oduševljeni što se Vulf vratio u igru. Što dublje zalazi u blato policijske korupcije, to više rizikuje svoju karijeru – i živote svojih voljenih.
Sve je počelo sa Krpenim lutkom. Nastavilo se sa Marionetom. Sada je pred njima najteži slučaj u karijeri: da li je ovo kraj igre za Vulfa i Baksterovu?

Pošalji