teri pračet život s fusnotama

TERI PRAČET: ŽIVOT S FUSNOTAMA

Rob Vilkins
"Život s fusnotama" je neodoljiva biografija autora Terija Pračeta, napisana s dubokim razumevanjem i ljubavlju prema njegovom neobičnom životu. Autor ove knjige, Rob Vilkins, bivši sekretar i prijatelj Terija Pračeta, postaje upravnik njegove književne zadužbine i preuzima zadatak da pripoveda priču o ovom neumornom piscu. Naslov knjige, "Teri Pračet: Život s fusnotama," odražava ne samo Terijevu jedinstvenu filozofiju života, već i njegovu izuzetnu sposobnost da stvori priče koje su osvajale čitaoce širom sveta. Teri Pračet je celog života prkosio onima koji su sumnjali u njega, a ova knjiga istražuje njegov put od detinjstva do trenutka kada je postao jedan od najpoznatijih pisaca u Velikoj Britaniji. Vilkins koristi sopstvene uspomene, sećanja članova Terijeve porodice, prijatelja, obožavalaca i kolega da nam približi ovu izvanrednu ličnost.

Teri Pračet je celog života prkosio onima koji su sumnjali u njega, a ova knjiga istražuje njegov put od detinjstva do trenutka kada je postao jedan od najpoznatijih pisaca u Velikoj Britaniji. Vilkins koristi sopstvene uspomene, sećanja članova Terijeve porodice, prijatelja, obožavalaca i kolega da nam približi ovu izvanrednu ličnost.

Kroz iskrene priče, knjiga nam otkriva kako se Teri nosio sa slavom i pritiscima književnosti, ali takođe i kako je suočavao sa nepravdom Alchajmerove bolesti. Vilkins piše s humorom i iskrenošću, baš onako kako bi i sam Teri Pračet to uradio. Ova biografija donosi nam uvid u nešto čarobno, upravo onako kako je to Teri umeo da uradi u svojim knjigama. "Teri Pračet: Život s fusnotama" je knjiga koja će vas dirnuti, nasmejati i inspirisati, kao što je to činio i sam Teri Pračet kroz svoje nezaboravne priče.

Pošalji