oslobođeni bola otkrijte moć svog tela da prevlada fizički bol

OSLOBOĐENI BOLA - OTKRIJTE MOĆ SVOG TELA DA PREVLADA FIZIČKI BOL

Megi Filips, Piter Levin
"Oslobođeni bola - otkrijte moć svog tela da prevlada fizički bol" Pitera Levina predstavlja revolucionarni pristup lečenju bola. Dr. Levin, zajedno sa stručnjakinjom dr. Megi Filips, deli vrhunske psihološke tehnike kroz program Oslobođeni bola. Knjiga donosi praktične vežbe i inspirativne priče iz obimnog kliničkog i životnog iskustva autora, otkrivajući resurse tela koji vode ka oslobađanju od bola.

Vrhunski psihološki stručnjaci osmislili su program Oslobođeni bola kako bi vam omogućili da, pomoću sopstvenog tela, proniknete u psihološke i fizičke razloge bola i naposletku ga ublažite.

U ovoj knjizi, dr Piter Levin i dr Megi Filips nude mnoge praktične vežbe i priče iz svog ogromnog kliničkog i životnog iskustva koje ukazuju na resurse vašeg tela koji će vas odvesti do slobode od bola i povećati kvalitet vašeg života.

Najvažnije je to što ćemo vas naučiti kako vaše telo može biti vaš najdragoceniji saveznik u procesu lečenja, a ne neprijatelj koji vas povređuje i nemilosrdno blokira vaš napredak.

Bol nije tu da bi vas unesrećio, bol je tu da bi vas učinio svesnijim bićem! A kada ste svesni, patnja nestaje.– OŠO

Pošalji