ljubav u slučaju opasnosti

LJUBAV U SLUČAJU OPASNOSTI

Danijela Krin
Ljubav u slučaju opasnosti je roman o krizi srednjih godina, jedinstvenoj za žene, koja podrazumeva preispitivanje svog života i svojih izbora. Kroz dovitljiv kolaž od pet priča o životu pet žena, Danijela Krin istražuje strah, nadu, ambiciju, krhkost i razočaranja koja oblikuju život modernih žena. Danijela Krin je fantastična pripovedačica. Retko koja knjiga je toliko zabavna, a da istovremeno pruža toliko intelektualnog zadovoljstva.

Pet priča o životu pet žena povezanih prijateljstvom, rodbinskim vezama ili suparništvom. Svih pet junakinja je u zrelim godinama, kada žene već znaju šta hoće ili misle da znaju sve dok im se to ne ostvari. Iskusile su i izgubile ljubav, nezadovoljne su svojim vezama, preispituju svoj život i svoje izbore i pokušavaju da definišu ko su zapravo. Njihovi životi se razlikuju, a opet su bolno slični: svaka od njih pokušava da krene napred i da bude gospodarica vlastite sudbine.

Danijela Krin istražuje strah, nadu, ambiciju, krhkost i razočaranja koja oblikuju život modernih žena, nudeći iskrene uvide o majčinstvu, odluci da se nemaju deca, slobodi, prevari i razvodu. Ljubav u slučaju opasnosti je dovitljiv i intiman kolaž onoga što znači biti žena i tragati za srećom, knjiga koja postavlja brojna pitanja ne dajući jednoznačne niti konačne odgovore.

8 novih, snažnih ženskih glasova u književnosti

08.03.2022.

Na našem sajtu u toku je akcija #ženanemora u kojoj vam poklanjamo do 20% popusta na odabrane naslove. Akcija traje do 31. marta. Raspoloživost pojedinih artikala do isteka zaliha. Detaljnije

Pošalji