vreme korone

VREME KORONE

Dragana Jovanović
Knjiga Vreme korone, autorke Dragane Jovanović, će nam pomoći da saznamo više o trenutno najvećoj zdravstvenoj muci koja nas je sve zadesila, a upravo strah od nepoznatog je ono što nam je najviše otežalo život u prethodnim mesecima. Čitajući ovu knjigu naučićete da živite oprezno, ali bez straha. Normalno, ali odgovorno. I da budete zdravi. Posle više od godinu dana velike borbe celog sveta protiv pandemije izazvane virusom Covid 19, pred čitaocima je prva knjiga posvećena toj temi.

Posle više od godinu dana velike borbe celog sveta protiv pandemije izazvane virusom Covid 19, pred čitaocima je prva knjiga posvećena toj temi.
Čuvena profesorka i doktor pulmologije Dragana Jovanović odgovara na pitanja koja interesuju svakog čoveka širom planete: Šta je Virus SARS-CoV-2? Šta je važno kod dijagnostike infekcije? Kakve su klliničke manifestacije i oblici? Koja terapija se primenjuje i koja daje najbolje rezultate?
Doktorka Jovanović daje nam i savete kako da prepoznamo simptome, kako da poboljšamo imunitet i pomognemo sebi i svojim bližnjima.
Obzirom da je knjiga pisana iz dana u dan, prateći nova saznanja i dostignuća medicine u ovoj do sada sasvim nepoznatoj oblasti, u knjizi su i poglavlja o vakcinama, njihovom dejstvu i manama, kao i karakteristikama svih kod nas dostupnih. Knjiga koja će nam pomoći da saznamo više o trenutno najvećoj zdravstvenoj muci koja nas je sve zadesila, a upravo strah od nepoznatog je ono što nam je najviše otežalo život u prethodnim mesecima. Čitajući ovu knjigu naučićete da živite oprezno, ali bez straha. Normalno, ali odgovorno. I da budete zdravi.

Pošalji