novo
klub ubistava četvrtkom

KLUB UBISTAVA ČETVRTKOM

Ričard Ozman
"Klub ubistava četvrtkom" je roman koji je za kratko vreme fascinirao publiku i oborio sve rekorde čitaoca širom sveta. Ričar Ozman nam donosi priču o četvoro neobičnih prijatelja koji se sastaju svakog četvrtka, ali ne da bi pričali o bolestima koje ih muče ili igrali društvene igre, već da bi istraživali stara, nerešena ubistva.
Podelite:

Negde među zelenim brežuljcima Kenta, u mirnom i luksuznom kompleksu za stare, četvoro neobičnih prijatelja sastaje se svakog četvrtka. Oni nisu obični penzioneri: mrske su im društvene igre i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije.

Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom se pragu dešava pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja. Možda su zagazili u devetu deceniju, ali ove samo naizgled simpatično radoznale i naivne bakice i dekice i dalje imaju poneki trik u rukavu!

Pošalji