novo
mijang sang korejska umetnost životne meditacije

MIJANG SANG - KOREJSKA UMETNOST ŽIVOTNE MEDITACIJE

Dženel Kim
Knjiga "Mijang sang - korejska umetnost životne meditacije" autorke Dženel Kim predstavlja duboko ispunjavajući vodič za postizanje ravnoteže i sreće kroz korejsku umetnost meditacije. Koristeći osam jednostavnih ključeva predstavljenih u ovoj knjizi, čitaoci mogu uživati u smirujućim i pozitivnim vrednostima meditacije u svakodnevnom životu. Dok mnogi oblici meditacije zahtevaju mir i tišinu, "Mijang sang - korejska umetnost životne meditacije" nudi dinamičan pristup punoj svesnosti, koja je integrisana u svakodnevne aktivnosti. Dženel Kim kroz priče i vekovne mudrosti pokazuje kako mijang sang može pomoći u pronalaženju ravnoteže, rešavanju konflikata, prevazilaženju stresa i ostvarivanju životnih ciljeva, sve to dok se povezujete sa prirodnim izvorima energije i menjate način na koji živite svoj život.

Mijang sang predstavlja korejsku umetnost životne meditacije pomoću koje se postiže život u ravnoteži i sreći. Koristeći osam jednostavnih ključeva datih u ovoj knjizi, čitaoci u svakom trenutku mogu da uživaju u svim smirujućim i pozitivnim vrednostima meditacije.

Različiti oblici meditacije uglavnom traže od nas da budemo mirni i tihi, da se na neko vreme odvojimo od našeg užurbanog života i zaboravimo na liste obaveza koje se neprestano proširuju. S druge strane, mijang sang, miroljubiva korejska umetnost pune svesnosti, čini upravo suprotno. Mijang sang je aktivna i dinamična povezanost, utkana u naše svakodnevno iskustvo kroz vežbanje osam jednostavnih koraka. Posredstvom priča i jedinstvenih mudrosti koje se prenose kroz generacije, mijang sang će vam pomoći da pronađete ravnotežu i sreću, mirno rešite konflikte, prevaziđete stres i ostvarite svoje životne ciljeve.Povežite se sa svojim bezgraničnim rezervama prirodne energije i otkrijte kako vaše borbe – na poslu, u braku, povodom prijateljstva i roditeljstva, na polju zdravlja i novca – postaju manje teške. Vežbanjem osam ključeva mijang sanga možete da otkrijete osećaj ravnoteže između uma, tela i duha, te promenite način na koji živite svoj život.

Pošalji