oživite crteže interaktivni vodič kroz stroboskopsku animaciju

OŽIVITE CRTEŽE: INTERAKTIVNI VODIČ KROZ STROBOSKOPSKU ANIMACIJU

Rastko Ćirić
Oživite crteže: interaktivni vodič kroz stroboskopsku animaciju" autora Rastka Ćirića je revolucionarna knjiga koja otvara vrata svetu animiranog filma. Bez obzira na vaš uzrast ili nivo edukacije, Rastko Ćirić u svojoj knjizi "Oživite crteže: interaktivni vodič kroz stroboskopsku animaciju" vodi čitaoce na putovanje gde mogu dati život crtežima, lutkama, objektima i mnogim drugim stvarima. Ovaj jedinstven priručnik pruža mogućnost da se direktno vide animirani primeri koji se kreću pred vama, kao i filmove iz istorije animacije, sve bez potrebe za kompjuterom ili diskom. Sada je moguće čitati i uživati u animaciji čak i u prirodi, koristeći samo mobilni telefon.

Oživite crteže interaktivni je vodič animiranog filma, namenjen svima koji žele da daju život crtežima, lutkama, objektima, zapravo, bilo čemu, bez obzira na uzrast i nivo edukacije. Ovo je jedinstven priručnik u kome možete direktno da vidite animirane primere koji se pred vama kreću, kao i filmove iz istorije animacije.
Više nije potrebno aktivirati disk u komjuteru, niti je potrebno imati kompjuter, monitor ili druga sredstva za iniciranje pokretnih slika. Čitanje ovih sadržaja je moguće i u prirodi, samo korišćenjem mobilnog telefona.

Pošalji