kako upecati bogatog muža

KAKO UPECATI BOGATOG MUŽA

Sofi Irvin
"Kako upecati bogatog muža" Sofi Irvin priča je o Kiti Tolbot, mladoj i pametnoj devojci, koja je veoma siromašna, a potrebno joj je da hitno dođe do novca kako bi se izvukla iz očevih dugova, zajedno sa svoje četiri mlađe sestre. Koliko je teško upasti u visoko društvo i zapravo se ovajditi od njega, saznajte do kraja ove avanture.

Sezona počinje.

Svaki trenutak je važan, nema vremena za gubljenje.


Kiti Tolbot je mlada, pametna i lepa, ali i siromašna kao crkveni miš. Potrebno joj je pravo malo bogatstvo kako bi sebe i četiri mlađe sestre izvukla iz očevih kockarskih dugova i sačuvala porodično imanje.

Na svu sreću, Kiti nije devojka koja će sedeti skrštenih ruku ili plakati nad svojom teškom sudbinom. Vremena je malo: ima samo dvanaest nedelja i zato mora da iskoristi svu svoju lukavost i domišljatost kako bi ostvarila svoj cilj i pokorila nemilosrdno londonsko visoko društvo.

Ipak, nije računala na oholog lorda Redklifa, jedinog koji je prozreo njenu igru. U Kiti vidi proračunatog lovca na bogatstvo i rešen je da osujeti njene podmukle planove, po svaku cenu. Ali Kiti neće dozvoliti da joj iko stane na put – pa ni jedan neodoljivo privlačni i inteligentni lord.

Pošalji