kako je moglo biti

KAKO JE MOGLO BITI

Holi Miler
Lusi je došla do prelomne tačke, kada treba da izabere jedan od dva puta pred njom. Da li će iskoristiti svoju ušteđevinu i pokušati da postane pisac ili će se preseliti u London, saznajte u novom ostvarenju Holi Miler, dirljivom romanu koji nećete zaboraviti.

Lusi je na životnoj raskrsnici. Upravo je dala otkaz i nema predstavu o tome šta joj je sledeći korak: da li da iskoristi ušteđevinu i ispuni san o tome da postane pisac, ili da se preseli u London i pokuša da ponovo izgradi karijeru? Izgleda skoro kao sudbina kada iste večeri upozna Kejleba, potpunog stranca, i naleti i na Maksa, muškarca koji je nekada bio ljubav njenog života.

Treba li da ostane u primorskom gradiću u kojem je odrasla i bolje upozna Kejleba? Ili bi bilo bolje da ode u London i opet proba sa Maksom, koji joj je pre deset godina slomio srce? To je samo jedna, obična odluka – ali nekada i ta jedna odluka može potpuno da promeni tok života.

Nezaboravan i dirljiv roman za sve one koji veruju u sudbinu i srodne duše, ili su bar jednom zastali i zapitali se kakav bi im bio život da su napravili drugačiji izbor.

Pošalji